SCANDINAVIEN MUSIC EXPO 2018

SCANDINAVIAN MUSIC EXPO – THE HISTORY

Vi som arrangerar Scandinavian Music Expo sedan 2015 har en sammanlagt bransch-erfarenhet på över 60 år.

Vi har, eller jobbar för tillfället, aktivt inom de områden där mässan sträcker sig.

Vi hade allihop samma uppfattning om att den svenska marknaden saknade en mässa där slutkunden hade möjlighet att träffa distributören.

Vi anser också att det är viktigt för distributörerna att ha ett forum för att kunna leverera sin expertis direkt till slutkunden.

Scandinavian Music Expo har sedan 2015 samlat Sveriges främsta distributörer under ett och samma tak. Dessa företag representerar i sin tur flera hundra av marknadens starkaste varumärken. Även fast mässan först och främst riktat sig till DJ’s och musikproducenter visas här även produkter inom bl.a. MI, PA, Hifi och installation.

Scandinavian Music Expo är en ”table-top”-mässa där det skall vara möjligt för alla distributörer att ställa ut, stora som små. Förutom att ha möjligheten att träffa slutkunder har man här även ett ypperligt tillfälle att bjuda in sina återförsäljare för kortare möten och produktvisningar. ”Table-top”-känslan vill vi också förmedla till besökarna. Den skall vara jämförbar med den miljö som många av besökarna sitter och jobbar i.

Mässan annonseras i olika kanaler från år till år men har bl.a. setts i tunnelbanan, Stockholms digitala displayer, Musikermagasinet, Gaffa, Kingsize, Studio.se, och Facebook för att nämna några.

SCANDINAVIAN MUSIC EXPO 2019
Plats: Brewhouse
Datum: 14 september 2019
Öppettider: 12.00-19.00
Fri entré