ROLAND

Roland Scandinavia A/S etablerades 1981 som ett s.k. joint venture-bolag mellan Rolands karismatiska grundare Mr. Kakehashi och Roland Scandinavias tidigare verkställande direktör Erik Gramkow. Sedan starten har Roland Scandinavia utvecklat sig med imponerande hastighet och är i dag en av de ledande distributörerna inom en spännande och annorlunda marknad.

I dag har Roland Scandinavia drygt 50 medarbetare varav cirka 30 arbetar på huvudkontoret i Köpenhamns frihamn. Övriga medarbetare sitter på de lokala försäljningskontoren i Stockholm, Helsingfors och Oslo.

Roland Scandinavia representerar varumärkena Roland, Rodgers och BOSS exklusivt i alla fyra nordiska länder. Roland Scandinavia representerar också Roland och BOSS i de baltiska länderna samt Ryssland.

Roland Scandinavias filosofi och affärsidé har från starten varit seriöst och professionellt bemötande av alla våra kunder, oberoende av om det är återförsäljare eller alla de musiker som dagligen använder våra produkter. Roland Scandinavia har olika aktiviteter för att underbygga denna filosofi. Vi håller regelbundet stora och små produktdemonstrationer, både ute i musikaffärerna och på olika mässor och events. Roland har också gratis telefonsupport ett flertal timmar varje dag till slutkonsumenter liksom möjligheten att få hjälp via email. Till de flesta av våra konsumentprodukter tas det fram svenska ”snabbmanualer” (en kortfattad sammanfattning av den engelska manualen med de moment som gör det enklare att komma igång med den nya produkten). Rolands hemsidor är välbesökta och med ett stort och målinriktat dagligt arbete försöker vi serva våra kunder på ett sätt som ger trygghet både i en köpsituation men också när man kommit hem med produkten. Har du frågor, önskemål eller kommentarer behandlar Roland dessa på ett sakligt och seriöst sätt och du är givetvis alltid välkommen att ta kontakt med oss.

Med denna filosofi och affärsgrund är vi säkra på att vi är redo att möta morgondagen. Det är därför ganska träffande att Rolands slogan under nästan 40 år har varit ”We Design The Future”.

Roland är redo – är du?

roland.se